Regenput reinigen: wij verzorgen alles

Als u de regenput expert laat komen, dient u zelf niet de handen uit de mouwen te steken. Wij verzorgen alles van A tot Z en tot in de puntjes.
Voor ons hoeft u uw put al niet gedeeltelijk leeg te maken. Het maakt niet uit of uw put op een moeilijker bereikbare plaats ligt. Zelfs overvloedig slib wordt niet extra verrekend. Er komen dus geen meerkosten bij de afrekening.

Door onze jarenlange ervaring weten wij ook dat er kleppen en filters in de put wel eens defect kunnen zijn. Daarom hebben wij altijd een aantal onderdelen bij om eventuele problemen zo snel mogelijk te kunnen oplossen.

Hoe gaat de regenput expert te werk?

  • Het vervuilde water wordt uit uw regenput gepompt.
  • Vervolgens gaan wij in de put om het slib te verwijderen.
  • Eventuele steenpuin en ander afval naar aanleiding van nieuwbouw of renovatie worden verwijderd.
  • De boven- en zijkanten alsook de bodem worden grondig gereinigd. Indien nodig gebruiken we een ecologisch en natuurvriendelijk reinigingsmiddel. De micro organismen en natuurlijke bacteriën zullen hierdoor niet afsterven. Het water zal daardoor geen onaangename geur krijgen en zo blijft de werking van uw put optimaal.
  • De toevoer- en overloopbuizen worden ook proper gemaakt.
  • De aanzuigdarm en –filter wordt visueel gecontroleerd op eventuele barsten en gepoetst.
  • De aanzuigdarm wordt altijd op de juiste hoogte gebracht. Zo kan hij geen vuil opzuigen van de bodem.
  • Wij reinigen ook steeds de zand- en bladfilter tijdens onze werkzaamheden.
  • Door deze manier van werken garanderen wij dat uw put zo grondig gereinigd zal zijn!

Wanneer?

Het is belangrijk dat hij tijdig gereinigd wordt. Best om de paar jaar en zeker voor er bruin of zwart of geurwater wordt opgezogen. Het is ook afhankelijk van de ligging van de woning of het gebouw.
Winterperiode: als men de reiniging in de winterperiode laat doen is de kans groter dat de put na reiniging snel terug volgelopen zal zijn omdat er dan normaal meer neerslag valt.
Zomerperiode: indien de put bijna leeg is moet er voor het reinigen minder water naar de riool gepompt worden. Doordat er in de zomermaanden minder neerslag valt is de kans groter dat je dan iets langer en meer leidingwater zal moeten gebruiken.

Klein of groot?

Wij reinigen alle regenputten van 3000L, 5000L, 7500L, 10000L, 15000L, 20000L en groter.

Wie komt reinigen?

Regenput Expert is een eenmansbedrijf en daarom kom ik, Marc Snels, zelf naar je toe om deze lastige klus voor u te klaren.

Waarschuwing!

Daal NOOIT af in de regenput door de mogelijke aanwezigheid van dodelijke gassen (waterstofsulfide). Laat dit daarom doen door iemand met kennis van zaken.

Nog vragen?

Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via het contact formulier op onze site of bel naar Marc Snels 0468 30 86 61.

Regenput reinigen? Offerte aanvragen!

Vul uw gegevens in en klik op Verzenden. We nemen zo snel mogelijk contact op: